Hold øje med disse spil i januar

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 2. januar 2021 - kl. 20:52
Del denne artikel:
1 2

Januar er en stille måned, men der er da et par interessante spil i horisonten, som måske kunne gå hen og blive spændende. Se mere her.

14. januar
SCOTT PILGRIM VS. THE WORLD: THE GAME - COMPLETE EDITION
(PlayStation 4, PC, Xbox One, Nintendo Switch og Google Stadia)

Pixelgrafik og skrigende chipmusik; 1980’erne er tilbage for fulde gardiner i Scott Pilgrim vs. The World: The Game. Her er der tale om et godt gammeldags beat ’em up, baseret på tegneserien Scott Pilgrim af Bryan Lee O’Malley.Denne Complete Edition udgives i forbindelse med 10 års jubilæet for det originale spil og den indeholder de to Wallace Wells og Knives Chau udvidelsespakker.

____________________________________________________________________________________________________________

20. januar
HITMAN 3
(PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Xbox One, PC og Google Stadia)

Den danske Hitman er klar til en tur mere den 20. januar, hvor Hitman 3 udkommer til blandt andet PlayStation 4 og PlayStation 5. På PlayStation 5 vil spillet køre i 4K ved 60 frames og med HDR.I Hitman 3 kan man importere missioner fra de forrige spil og alle de tekniske forbedringer vi ser i Hitman 3, vil også blive tilføjet til gamle missioner. På den måde, vil man have mere end 20 missioner i Hitman 3 - inkl. både nye og gamle.

Hitman 3 vil understøtte PlayStation VR fra starten af og det er ikke blot banerne fra Hitman 3 der vil kunne spilles i VR, nej alle de importerede baner fra de ældre spil vil også kunne spilles i VR. Ganske imponerende.

____________________________________________________________________________________________________________

21. januar
RIDE 4
(PlayStation 5, Xbox Series X/S)

Hvis man er bidt af en gal motorcykel, så er årstiden en hård omgang i øjeblikket. I stedet kan man kaste sig over Milestones motorcykel-simulator Ride 4, som udkom til PlayStation 4 i efteråret. Mod slutningen af januar kommer en optimeret udgave så til PlayStation 5.Den optimeret udgave byder på opløsning op til 4K og 60 frames i sekundet samt understøttelse for DualSense kontrolleren. Her vil man kunne mærke hvilket underlag man kører på at der vil være modstand i de adaptive triggere når man skal bremse og give gas.

Har man allerede PlayStation 4 versionen, vil man gratis kunne opgradere til PlayStation 5 versionen inden 30. april.

____________________________________________________________________________________________________________

Januar
THE PEDESTRIAN
(PlayStation 4 og PlayStation 5)

The Pedestrian er et unikt side scrollende puzzle-platformspil, som ser rigtigt spændende ud. Spillet udkom til PC og Mac i januar sidste år og er nu på vej til PlayStation 4 og PlayStation 5.Spillet har dog ingen præcis udgivelsesdato, andet end “januar”. Det er selvfølgelig lidt usikkert om spillet så rent faktisk vil udkomme her i januar, men vi krydser fingre, for det er nok det mest unikke spil og spændende, som vi vil få at se i et lidt tyndt januar.
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.