Livestream af Dead Nation: Apocalypse Edition i aften

Skrevet af: Morten Rask - 4. marts 2014 - kl. 17:32
Del denne artikel:
7 0

Hvis du gerne vil se nærmere på Dead Nation: Apocalypse Edition, før det udkommer på PS4 i morgen, så kan du kigge med i aften, og være med til at bestemme udfaldet.

I aften kl. 19:30 livestreamer vi Dead Nation: Apocalypse Edition på vores Live side, og vi kommer til at spille den specielle Broadcast+ spiltype, hvor jer seere, kan få lov til at få en interaktiv finger med i spillet, ved at få lov til at stemme på nogle enten positive, eller negative effekter, der påvirker os i spillet.

Man skal dog være opmærksom på, hvis man stemmer på negativ effekt, og den bliver aktiveret, så kommer dit navn til at stå på en af zombierne i spillet, og vi skal nok få vores hævn.

Du kan se livestreamet af Dead Nation: Apocalypse Edition her i aften kl. 19:30

Undtagelsesmæssigt har vi tilføjet Twitch’s chat på vores Live side, for at give jer adgang til at stemme på de effekter der skal aktiveres i spillet. Det kræver at man har en bruger på Twitch, for at kunne deltage i afstemningen.

Vi regner med at spille et par baner, medmindre der viser sig at være stor nok interesse, så ender vi nok med at gennemføre alle 10 baner.

Du kan også læse vores anmeldelse af Dead Nation: Apocalypse Edition her
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her