PlayStation Plus indhold for november måned annonceret

Skrevet af: Hoder Jensen - 11. oktober 2013 - kl. 16:55
Del denne artikel:
14 0

November måned bliver en stor PlayStation måned med lanceringen af PlayStation 4, men der er nu også blevet plads til et flot opdatering af PlayStation Plus.

PlayStation Blog har I dag afsløret den kommende måneds PlayStation Plus indhold, som byder på to PlayStation 3 og to PlayStation Vita titler uden meromkostninger til PlayStation Plus medlemmer.

Nogle vil nok bide mærke i, at der kun er to PlayStation 3 titler og ikke tre som man har vænnet sig til, men det skyldtes lanceringen af PlayStation 4 indhold, som en del af PlayStation Plus. Dermed vil der fremover være to PlayStation 3 titler, to PlayStation Vita titler og så én PlayStation 4 titel på PlayStation Plus.

Det skal dog bemærkes at indholdet for November falder lidt tidligt, nemlig allerede den 23 oktober, om det har noget med PlayStation 4 lanceringen at gøre, skal vi ikke kunne sige 100%, men det er ganske sandsynligt. Dette da næste opdatering af PlayStation Plus må formodes at blive 27 november, så de planlagte PlayStation Plus titler for PlayStation 4; Resogun og Driveclub Plus edition er klar til lanceringen af PlayStation 4 den 29 november her i Europa.

Indhold der tilføjes til Instant Game Collection


PlayStation 3
• 23. oktober: Metal Gear Rising: Revengeance
• 23. oktober: Remember Me

PlayStation Vita
• 23. oktober: Oddworld Strangers Wrath
• 23. oktober: MotorStorm RC

Indhold der fjernes fra Instant Game Collection


PlayStation 3
• 23. oktober: Far Cry 3
• 23. oktober: Mafia 2
• 28. august: Spec Ops The Line

PlayStation Vita
• 23. oktober: Street Fighter X Tekken
• 23. oktober: Touch My Katamari

Sony oplyser også, at der vil komme udsalg på Street Fighter X Tekken DLC, Worms Crazy Golf og Alien Breed.

Hvad siger i til opdateringen, der indeholder 2 meget nye spil til PlayStation 3 og 2 glimrende spil til PlayStation Vita, omend er MotorStorm RC nok ret udbredt. Yderligere skal det bemærkes at MotorStorm RC er crossbuy, så det er også gratis for PlayStation 3 ejere.

Derudover skal det bemærkes at de 2 faste PlayStation Vita titler Uncharted: Golden Abyss og Gravity Rush snart bliver udskiftet, men detaljerne på hvad de bliver skiftet med, er ikke på plads.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her