Ubisoft forsinker Watch Dogs og The Crew

Skrevet af: Hoder Jensen - 15. oktober 2013 - kl. 21:44
Del denne artikel:
8 0

Ubisoft har i dag annonceret at både Watch Dogs og The Crew skal bruge lidt mere polering, for at blive ordenlig færdig.

Wath Dogs har været en af de titler som mange har set frem til, både PlayStation 3 og PlayStation 4 ejere, men nu skal de desværre vente lidt længere. Ubisoft har i dag annonceret, at udgivelsen rykkes tilbage til foråret 2014, så spillet bliver altså ikke klar til f.eks. udgivelsen af PlayStation 4.

Ubisoft begrunder at udviklerne har brug for mere tid til polering, da de ikke føler spillet har opnået den kvalitet de gene vil have. Dette er en standard sætning, som bliver brugt i dag ved sådan annonceringer, så man må håbe det faktisk også er tilfældet. Og ikke fordi Ubisoft heller vil have denne titel ud i en periode med mindre konkurrence, end i lancerings-vinduet, hvor der kommer mange spil ud, bl.a. deres egen Assassin's Creed 4.

En anden Ubisoft titel der i samme omgang, også bliver skubbet lidt, sandsynligvis for ikke at karambolere alt for meget med netop nu Wath Dogs, er det spændende bilspil The Crew, som er rykket fra tidlig 2014 til "finansårets 2014-15", hvilket betyder i en periode fra april 2014 og så et år frem.

Hvis ventetiden til de to titler er svær, kan vi anbefale denne 14 minutter lange gameplay video fra Watch Dogs og denne video fra Gamescom af The Crew.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.