PlayStation Plus titler for januar offentliggjort

Skrevet af: Hoder Jensen - 27. december 2017 - kl. 18:38
Del denne artikel:
10 5

Sony har meldt ud hvilke titler vi får i januar med PlayStation Plus, og vi starter 2018 godt ud med både store og små spil, samt nyt til PlayStation VR.

Januar byder på 4 spil for PlayStation 4 ejere, deriblandt et nyt PlayStation VR spil i form af StarBlood Arena, som vi anmeldte tidligere på året.

Men nok mere interessant for de fleste, så får PlayStation 4 ejerne Deus Ex: Mankind Divided, der godt nok ikke overraskede helt så meget som Deus Ex: Human Revolution, men stadigvæk er et rigtigt godt spil. Et andet godt spil, er Batman: The Telltale Series, der i klassisk Telltale stil smider en masse svære valg efter én, i et interessant Batman univers, som de har sat deres egen præg på.

Det sidste PlayStation 4 spil Uncanny Valley løber dog ikke med nogle priser, men hvis man er fan af småskøre horror spil, er spillet muligvis værd at tage et kig på.

Begge PlayStation 3 spil er ikke rigtig værd pengene, men der er efterhånden langt imellem de gode plus spil til den aldrende platforum.

PlayStation 4


Deus Ex: Mankind Divided
Batman: The Telltale Series
StarBlood Arena (PS Plus Bonus - Kræver PS VR)
That’s You! (PS Plus bonus)

PlayStation 3


Sacred 3
Book of Unwritten Tales 2

PlayStation Vita


Psycho-Pass: Mandatory Happiness
Uncanny Valley (PlayStation 4 også)

De nye spil tilføjes på tirsdag i næste uge, den 2. januar 2018 hvor de nuværende spil naturligvis bliver fjernet, så hvis man ikke har fået købt gratis december måneds plus spil, er det ved at være sidste chance.

En rigtig god måned for PlayStation Plus, der drejer pilen i den rigtige retning efter en lidt mere gennemsnitlig december måned, hvis man altså som sagt ser bort fra PlayStation 3 spillene, men det er efterhånden givet man skal gøre det.

Som en sidenote, så har vi pt. en afstemning og debat kørende, om årets spil i 2017 på vores forum. Kig ind, smid din stemme, vi følger op på det når året er helt omme.
Log ind og stem
5
Der er 5 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her