PlayStation Plus titler for juni offentliggjort

Skrevet af: Hoder Jensen - 31. maj 2016 - kl. 20:11
Del denne artikel:
16 0

Sony har meldt ud hvilken titler vi får i Juni med PlayStation Plus og denne gang er der virkelig guf for PlayStation 4 ejerne.

På tirsdag lander de nye plus spil og denne gang ser det rigtigt godt ud for Playstation 4 ejerne og acceptabelt for Vita ejerne. PlayStation 3 ejerne? Tjaaa det er ikke super godt, men det er ikke noget nyt. Har vi set sidste måned for PlayStation Plus spil til PlayStation 3? Der er en E3 om 2 uger, det vil være en oplagt tid for Sony at ændre formatet på PlayStation Plus.

Men til spillene og for PlayStation 4 ejere er der NBA 2K16, et af de bedste sportspil udgivet i denne generation og det glimrende eventyrs spil Gone Home.

PlayStation Vita ejere får God of War: Chains of Olympus, som desværre er et PSP spil, men de får også Little Deviants som godt nok er fra lanceringen af konsollen, men er et sjovt spil og fortjener meget mere ros end de oprindelige anmeldelser.

PlayStation 3 ejere får 2 ældre spil Echochrome og Siren: Blood Curse, som begge er fra 2008. Det er ikke godt nok Sony.

PlayStation 4


NBA 2K16
Gone Home

PlayStation 3


Echochrome
Siren: Blood Curse (Episodes 1-12)

PlayStation Vita


God of War: Chains of Olympus (PSP også)
Little Deviants

De nye spil tilføjes på tirsdag i næste uge, den 7. juni 2016 hvor de nuværende spil naturligvis bliver fjernet, så hvis man ikke har fået købt gratis maj måneds plus spil, er det ved at være sidste chance.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her