Rygte: Spyro the Dragon Remaster kommer til PS4

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 14. februar 2018 - kl. 15:05
Del denne artikel:
4 5

Ifølge rygter, skulle Activision være i gang med at lave en Crash Bandicoot N.Sane Trilogy på tre Spyro the Dragon spil, med en udgivelse til PlayStation 4 senere på året.

Det er ikke nogen hemmelighed at Crash Bandicoot N.Sane Trilogy har været en stor succes for Activision, så det er naturligt, at de vil forsøge at gentage successen. Ifølge rygter fra flere personer tæt på projektet, skulle Activision og Vicarious Visions (som også stod bag N.Sane Trilogy) nemlig være i gang med en remaster trilogi af Spyro the Dragon serien.

Spillene vil blive opdateret med helt ny grafik, nye animationer og et optimeret save system. Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto's Rage og Spyro: Year of the Dragon skulle efter sigende være inkluderet i den nye remaster trilogi.

Spyro remasteren vil blive officielt annonceret i løbet af marts måned og udkomme i løbet af efteråret, formentlig til september i forbindelse med seriens 20 års jubilæum.

Hvad siger du til sådan en Spyro the Dragon Remaster trilogi?

Vi skal understrege, at dette udelukkende er rygter og at der endnu ikke er noget officielt fra Activision endnu, så tag disse informationer med et gran salt.

PSlife Share!
Log ind og stem
5
Der er 5 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her