Sony kompenserer for PlayStation Network problemer

Skrevet af: Hoder Jensen - 1. januar 2015 - kl. 19:24
Del denne artikel:
16 0

Julen var en hård tid for PlayStation Network, der først blev ramt af DDoS angreb og derefter mange nye brugere, hvilket betød nedetid hen over julen.

Hen over julen, mere specifikt fra den 25 december til den 28 december var PlayStation Network ramt af nedbrud og ustabilitet, hvilket vi rapporterede om et par gange; PlayStation Network ramt af nedbrud & Sony melder ud om PlayStation Network's problemer.

Problemerne med netværket er blevet løst og forhåbentligt har Sony lært af de problemer og optimeret yderligere på netværket, der i 2014 desværre har været ramt af nogle nedbrud. Sony har allerede anerkendt problemerne, men anerkender dem nu yderligere med en kompensation til alle brugere af PlayStation Network.

Alle PlayStation Plus brugere, som havde et aktivt Plus medlemskab den 25 december, får tillagt 5 dage automatisk til deres PlayStation Plus medlemskab.

Yderligere får alle brugere af PlayStation Network, senere i januar måned, tilsendt en 10% rabat kode på et samlet køb i PlayStation Store.


Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her