Sony ændrer opgraderingsplanerne til Horizon Forbidden West efter shitstorm

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 6. september 2021 - kl. 11:06
Del denne artikel:
0 5

Sony indrømmer at de skød forbi målet med det kontroversielle opgraderingsformat og vender nu på en tallerken. Mere her.

Sony har virkelig lagt sig ud med gamerne på det sidste, med deres mere eller mindre grådige opgraderingsplaner på deres spil. Senest de fik ørerne i maskinen var med Ghost of Tsushima: Director’s Cut, hvor de med så indviklere regler for hvordan man kunne opgradere fra PlayStation 4 til PlayStaton 5 udgaven, nærmest tryllede penge ud af gamernes lommer.

Nu er den gal igen. Sony har fra starten sagt, at man ville få både PlayStation 4 og PlayStation 5 versionerne af af deres lanceringsspil, så man automatisk kunne hente PS5 versionen hvis man en dag skulle være så heldig at få fat i sådan en. Da Sony i sidste uge åbnede for forudbestillingerne til Horizon Forbidden West, kunne man se at det tilbud ikke længere stod ved magt og det blev begrundet med, at spillet ikke længere var en lanceringstitel, fordi det nu var udsat til februar 2022.

Det kan Sony jo have ret i, men det er lidt som at love et barn en slikkepind når det kommer ind af døren og så være så længe om at pille papiret af, at barnet ikke længere “lige er kommet ind af døren”, så nu koster den 5 kr.

Det var dog muligt, at få begge versioner, men det ville kræve, at man købte de dyrere Digital Deluxe Edition, Collector’s Edition eller den 260 dollars dyre Regalla Edition.

Denne strategi faldt naturligvis ikke i god jord hos gamerne, som på nettet har været ude efter Sony og det har fået dem til at ændre reglerne. De går nu tilbage til det de havde lovet fra starten af, nemlig at man gratis kan opgradere til PlayStation 5 udgaven.

Det blev også meddelt, at det fremadrettet vil være sådan, at man kan opgradere alle Sonys egne kommende spil fra PlayStation 4 versionen til PlayStation 5 versionen for 10 dollars, så derfor er det forhåbentlig slut med utroligt indviklede opgraderingsplaner, som ingen andre end Sonys pengemænd kan gennemskue.

Det falmer dog stadig lidt ved siden af Microsoft's gratis next-gen opgraderinger af alle deres spil.
Log ind og stem
5
Der er 5 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.