Ubisoft annoncerer to Limited Edition high-end headsets

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 27. september 2017 - kl. 15:41
Del denne artikel:
0 1

Ubisoft har i dag annonceret to eksklusive Assassin’s Creed head-sets og det ene kræver nok, at du begynder at spare sammen nu, da prisen ligger et godt stykke på den anden side af en kvart million.

De to head-sets er skabt i samarbejde med franske Focal, som har stået bag eksklusivt hi-fi udstyr siden 1980’erne. Det første head-set er et Assassin’s Creed Origins Listen Wireless Headphones, som bliver produceret i 2.222 eksemplarer og vil blive solgt udelukkende på Ubisoft Store.

Head-settet er et trådløst Bluetooth head-set med op til 20 timers batteritid og mikrofonen er en såkaldt ”Clear Voice Capture” mikrofon for klarere chatlyd. Dette head-set vil blive solgt for 249 euro. (ca. 1.850 kr.)

Det andet head-set, et Assassin’s Creed Origins Utopia by Tournaire, er et super eksklusivt head-set, også fra Focal, som er skabt over flere måneder i et samarbejde mellem Ubisoft, den franske juveler Tournaire, en 3D artist og en guldsmed. Head-settet vil være dekoreret med 18-karat guld og vil blive præsenteret på et bronze-hoved af Assassin’s Creed Origins hovedpersonen Bayek.

Assassin’s Creed Origins Utopia by Tournaire head-settet vil blive produceret i 10 nummereret eksemplarer og vil kunne ses hos Tournaire i Paris efter aftale. Head-settet vil komme til at koste 50.000 euro (371.800 kr.), mens bronzehovedet sælges for 12.000 euro (89.000 kr.).

Så skulle ønskelisten til årets julegave til far vist være på plads.

PSlife Share!
PSlife Share!
PSlife Share!
PSlife Share!
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her