Ubisoft: Tre Assassin's Creed-spil under udvikling

Skrevet af: Tobias Thybo - 16. juni 2013 - kl. 22:11
Del denne artikel:
11 0

Den historiske snigmorderserie bliver holdt i leve og tilføjet nyt blod af adskillige forskellige udviklerhold, forsikrer direktør Yves Guillemont.

Til efteråret udkommer Assassin's Creed IV: Black Flag som det sjette i seriens konsolserie. Men franske Ubisoft er slet ikke færdig med deres succesfulde franchise. Hele tre forskellige projekter under Assassin's Creed-viften er på tegnebrættet lige nu, fortæller bestyrelsesformand og direktør Yves Guillemont til Kotaku. Han siger også, at de forskellige hold, der arbejder på serien, skal stræbe efter at bidrage med noget nyt:

”Vi sikrer, at de hold, der laver de forskellige udgaver, har nok tid – to år, tre år, så de kan tage risici, og de kan ændre konceptet nok til, at det kan blive tiltalende og friskt.”, siger Yves Guillemont og fortsætter:

”Hvad vi reelt ser, er, at vi kan have kapaciteten til jævnligt at skabe innovation. Det er, for mig, formularen: hvis du virkelig kan ændre spillet på regelmæssig basis og bringe innovation indover, vil dine fans gerne have et produkt meget jævnligt. Vores job er at sikre, at holdene har nok kræfter, nok energi og nok tid til at tage de nødvendige skridt mod at skabe et spil af høj kvalitet.”

Ubisoft har tidligere bekræftet, at de arbejdede på et nyt Assassin's Creed til 2014, og der er da heller ikke umiddelbart noget, der peger mod en nedtrapning i forhold til de årlige udgivelser lige foreløbigt.
Assassin's Creed III solgte ifølge Ubisoft 12 millioner kopier i perioden oktober 2012 til februar i år og var et af de bedstsælgende spil sidste år. Assassin's Creed IV: Black Flag udkommer til november senere i år i Europa.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.