Første billeder af Final Fantasy VII remake afsløret

Skrevet af: Jonas Bährentz - 24. februar 2017 - kl. 11:49
Del denne artikel:
4 1

Final Fantasy VII er et af de mest elskede Final Fantasy spil til dato ? således ser remaket foreløbig ud.

De fleste garvede PlayStation spillere vil kunne huske tilbage, med længsel, på de ?gode gamle dage? hvor Final Fantasy var turbaseret, levede og åndede historie og polygoner var på størrelse med Legoklodser. Siden den gang er vi nået meget langt ? og det bliver ikke mere tydeligt end når man for første gang ser Final Fantasy XV køre i op-skaleret 4K på en PlayStation Pro.

I 2015, til E3, annoncerede Sony at klassikeren over dem alle, Final Fantasy VII, var undervejs til en genfødsel på PlayStation 4. Nu ser vi så de første screenshots ? og der er guf for kenderne. Udover gamle kendinge som Barrett og Cloud ses det tydeligt at Materia og ATB systemet er tilbage ? så hvis det er nogen indikation, kan vi antageligvis regne med at det gamle kampsystem er bibeholdt i én eller anden form.

Her kan du kan se billedet af skorpionen, spillets første boss

PSlife Share!

Samt billedet af Cloud i cover

PSlife Share!

Som det ses på billederne lader spillet til at blive mere action-præget end originalen ? og der er endda et cover-system inkluderet. Alt dette er naturligvis materiale under udvikling, så vi kan forvente at se en stor del af spillet ændre sig inden udgivelsen ? men ud fra hvad vi kan se, så tegner det rigtig godt.
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her