Ultra Street Fighter IV snart på PlayStation 4

Skrevet af: Jesper Bruno - 21. april 2015 - kl. 14:54
Del denne artikel:
2 0

Hadouken i 60 FPS? det populære kampspil fra Capcom udkommer nu i den ultimative version på PlayStation 4 den 26 maj.

Street Fighter 4 er udkommet i adskillige udgaver på PlayStation 3, efterfølgende navngivet ”Super”, ”Arcade edition” og senest med Ultra foran, kommer sidstnævnte version nu til PlayStation 4.

Den nyeste udgave indeholder alle ekstra karaktere, baner, DLC og forbedringer der er kommet hidtil, samt nogle nye forbedringer eksklusivt til PlayStation 4.

Other Ocean Interactive står for porteringen og Capcom forsikre at denne version vil være den bedste. I PlayStation 3 versionen var der efter sigende en smule monitor input lag som nu er elimineret, så PlayStation 4 versionen vil være den foretrukne platform at bruge til fremtidige turneringer og events.

Hvorvidt ”Arcade/Fighting stick” fra PlayStation 3 vil virke i PlayStation 4 versionen er stadig ukendt, men hvis Sony og Capcom ønsker at PlayStation 4 versionen skal bruges til turneringer er dette et decideret krav fra langt de fleste spillere.

Ultra Street Fighter IV udkommer 26 Maj digitalt på PlayStation 4, prisen er 25 Dollars ifølge Sony, en Europæisk pris er endnu ikke bekræftet. De har udtalt at der på nuværende tidspunkt ikke er planlagt nogen fysisk udgivelse.

Kampspil fans kan med denne version slukke Street Fighter slukke tørsten lidt, inden Street Fighter 5 udkommer eksklusivt til PlayStation 4, hvis udgivelses dato stadig er ukendt.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her