Housemarque reagerer på manglende gemmefunktion i Returnal

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 2. maj 2021 - kl. 15:42
Del denne artikel:
2 0

Tror langt de fleste, som har spiller Returnal er enige om, at det er et fedt spil - og et svært spil. At man ikke kan gemme i løbet af et run, er nogle fans dog ikke så vilde med.

Returnal er et fremragende roguelike, det er der vist ikke meget tvivl om. Dog har der været lidt kommentarer fra gamere rundt omkring, om spillets sværhedsgrad og de lange runs (cyklus) hvor det ikke er muligt at gemme sit spil undervejs. En cyklus kan nemt tage op mod 70-80 minutter og selv om det er muligt at pause spillet, er det ikke muligt at gemme spillet i løbet af en cyklus.

Det vil sige, at hvis man bliver nødt til at stoppe med at spille af forskellige årsager, så kan man pause spillet og sætte sin PlayStation 5 i Sleep Mode. Da PlayStation 5 ikke har en Quick Resume feature som Xbox Series X, og ikke kan lægge flere spil i pause, betyder det også at man ikke kan spille andre spil, før ens cyklus er færdig.

We started development four years ago, and I don’t think the vision has changed that much. Housemarque games are known for their, let’s say… challenge… there’s usually a difficulty to them. Nex Machina for example, you can go through the game on Easy, but you’ll never get to the last level, and then there’s other unlockables, and so on. So there’s an ‘easy to learn, but hard to master’ mentality at work there.

- Mikael Haveri, Marketing and business development director, Housemarque


Derfor har flere gamere røget til tasterne på blandt andet Reddit og ønsket at Housemarque ville patche en gemmefunktion ind i spillet, så det måske passer lidt bedre til de travle liv vi alle har, hvor det måske ikke er muligt at spille i længere tid ad gange. Flere gamere har dog også ytret, at de ikke ønsker sådan en funktion, da det vil ødelægge spillets koncept.

Housemarque selv, har i en kort post på Twitter takket for støtten og sagt at de lytter til deres community, men at de ikke har noget at annoncere på nuværende tidspunkt.

Har du prøvet Returnal? Og hvad tænker du om de lange runs, uden mulighed for at gemme spillet?

Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.